Om oss

Fengco Real Time Control AB är ett företag med över 20 års erfarenhet inom modellbaserad och datadriven utveckling och reglerteknik. Vi är specialister på inbyggda system med realtidskrav. Vi erbjuder både hård- och mjukvara samt kursverksamhet och konsultarbete så att ni snabbt kan komma igång och kunna lägga tiden på er kärnkompetens. Vi kan också hjälpa er att uppfylla standarder som AUTOSAR och ISO 26262.

Fengco representerar dSPACE och Model Engineering Solutions i Sverige och vi kan därmed erbjuda kraftfulla verktyg som stödjer er i hela utvecklingsprocessen, från prototyphårdvara till verifiering av den färdiga produkten. Våra verktyg är välanvända inom utveckling av styrsystem för fordon, flyg samt övriga mekatroniska system.

dSPACE

dSPACE är ett världsledande företag inom områderna utvecklings- och testverktyg för styrsystem (electronic control units (ECU)) och mekatronik. dSPACE var ett av de företag som öppnade detta marknadssegment för 25 år sen och fortsätter att bibehålla sin innovationskraft. Med användning av dSPACE-system kan tillverkare av styrsystem och ECU:er dramatiskt reducera sin utvecklingstid och kostnad samtidigt som de ökar produktiviteten. dSPACE-verktygen är det ideala valet i den modellbaserade utvecklingskedjan för inbyggda system.

För mer information om dSPACE och deras produkter se deras webbsida eller kontakta oss.

Model Engineering Solutions

Model Engineering Solutions GmbH (MES) är specialiserade på integrerad kvalitetssäkring av modellbaserad fordonsmjukvara. Det mest kända verktyget i MES:s utbud är Model Examiner (MXAM), vilket är marknadsledare för kontroll av riktlinjer (guideline checkning) av Simulink®- och TargetLink®-modeller. MES ger också enskilda konsulttjänster och anpassade utbildningar för företag som vill införa eller förbättra sin befintliga verksamhet inom modellbaserad utveckling, införa ny teknik såsom AUTOSAR eller uppfylla nya krav som tex ISO26262. MES kunder är stora OEM-företag och leverantörer inom fordonsindustrin. MES är en TargetLink Strategic Partner hos dSPACE GmbH och en MathWorks Product Partner.

För mer information om MES och deras produkter se deras webbsida eller kontakta oss.

Meny